onsdag 10. oktober 2007

Ut på tur




Herlig formiddagssol på S-bahn-perrongen i Schönhauser Allé i dag, onsdag 10. oktober, på vei til Skogen, eller Grunewald som det heter her. Vår første dag på utflukt brakte oss til Wannsee, der det riktignok var vann, men ikke så mye sjø, i hvert fall var det vanskelig å få kontakt med sjøen, for strandsonen var svært bebygd. Så vi tok banen tilbake ett stopp til Grunewald og der var altså Skogen. Stor, flott skog med villsvin og bøketrær, og skogen var gravd opp, det så ut som de ville svinene hadde gått amok med de ville snutene sine, på jakt etter trøflene sine, men kanskje var det skogvokterne, for vi så en hel flokk av dem, stuet sammen i en liten pick-up. De så ut som de kunne ha gravd opp en del skog. Skogsturen gikk hele den lange veien langs de strake, sandete grusveiene til Teufel See, der nakne både menn og hunder badet, og det var vakkert motlys innimellom trærne, og selv om vannet så svært møkkete ut sto det på et skilt at det var flott vannkvalitet. Men vi badet ikke, men spiste gulasj og reiste hjem til Bøkeskoggata vår.


5 kommentarer:

Unknown sa...

Den tyske nakenheten er merkelig og overrasker stadig, at tyske menn løper nakne rundt i skogen langt ut i oktober hadde jeg ikke trodd, kanskje det er et helårsfenomen?

Jippifri sa...

Ja, vi kan jo bare håpe det.. Det so hadde vært morsomt hadde jo vært om de nakne mennene hadde ristet seg sånn som hundene gjør etter badet.. Vi har forresten et bilde av det. Av en hund som rister seg..
hilsen Bjørn

Fionavar sa...

he he, det er vel bare å glede seg over nakne menn og hunder som rister seg?
Vi følger med

Anonym sa...

Har dere sett noe til Irving Berlin der nede? Kanskje sitter han på kneipen "Annie Get your Gewehr " og spiser berlinerboller? Das sollte nehmen sich aus!
Filur

Anonym sa...

Dette med Irving Berlin er nok en feiltagelse — og feiltagelser har ikke alltid noen verdi:

Irrtümer haben ihren Wert,
Jedoch nur hie und da:
Nicht jeder, der nach Indien fährt,
Entdeckt Amerika.

Sidsel/Bjørns Berlin-opphold synes dog ikke å være noen feiltagelse. Måtte Eders dager fortsatt være lyse der nede!