søndag 18. november 2007

Fint folk i farten







Tid for vernissager i det tunge november mørket her i Berlin: Fredag en eksentrisk engelsk rocke fotograf (se tidligere blogg), og lørdag en hel gruppe med norske kunst akademi elever som under akademi professor Gunter Reskis beskyttende vinger hadde tatt turen og kunsten sin til fjerde etasje i Berlin galleriet Obergeschoss Dritte Finger Rechts.
Dit tok også Deres ærede bloggere turen, mest fordi en av oss kjente en av kunstnerne, nemlig Christian Hennie (første bilde), som ellers bor i et tre i Brakkeby grenda i Gamlebyen i Oslo (der han kanskje har møtt personen han har tegnet i bilde nummer to), en bopel som forøvrig nå er registrert som byøkologisk og kulturell forening i Brønnøysund registeret, - men også nå dessverre er truet med riving.
Mye fint norsk folk var møtt fram, mest kjent, for oss i hvert fall, var maleren Arne Paus, hvis datter Bodil Cecil Paus (bilde nummer tre) var en av utstillerne. Sammen med ham, faktisk begge to kjørende i bil hele veien fra Norge for anledningen, kom NRK-fotografen Eivind Aaeng, som i sin tid var medansvarlig for flere av professor Drøvel-seriene.
Men siden denne bloggen ikke er som andre blogger, og i hvert fall ikke tar mål av seg til å bli en kjendis blogg, bringer vi her ingen bilder av kjente mennesker. Bare bilder av kunstnerne selv, deres beundrere, og deres bilder:
Bilde fire: Håkon, Monica og Sidsel foran Emma Trytis artige krokmaleri, bilde fem: Kunst beundrer Lars, og bilde seks: Sidsel (igjen) beundrer et bilde av André Tehrani. ..(bjørn)


1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for en fantastisk fin helg! Alt for kort tid i en by som Berlin, men morro var det og vi fikk med oss mye.